Stulen mobil på mc..

2013



Va på ikano med Estelle, Wilma och Linnea. Började väl med att jag och Estelle åkte och kolla på hööks. Alla skulle mötas där. Sen visade det sig att wilma och linnea tog en buss som åkte senare.. Så vi fick vänta på hööks i typ en och en halv timme innan dom kom.. Estelle köpte ny grimma och Wilma som tillslut kom köpte schabrak och benlindor och paddar. Jag och Linnea köpte inget. 
Sen efter hööks så gick vi väl bara runt på affärer på ikano tills vi tröttna och sånt. 
Aa, vi kände att vi va hungriga så vi gick till McDonald's å käka lite mat. När vi va påväg ut så märkte Linnea att hennes mobil var borta.. Vi gick tillbaka till vårt bord och letade och letade men den var borta. Jag ringde till hennes mobil men den var avstängd.. Alltså så hade antagligen någon tagit den och stängt av den. Personalen hade inte sett den och vi frågade alla som satt på mc om dom hade sätt någon gå förbi fårt bord och typ tagit nåt eller något liknande, alla sa nej... Personalen grävde i soporna men den var inte där. Helt borta va den.! Vi försökte med Hitta min iphone men det gick inte för att den var ju avstängd. Hon ringde sin mamma och hennes mamma ska / har polisanmält. Shittt whatadraamaa.
 
Efter det var ju såklart linnea ledsen och klockan var mycket. Så vi bestämde oss för att typ köpa en milkshake och sätta oss på nån gräsplutt vid vägen. Estelles mamma kom och hämta upp mig och estelle samtidigt som Linneas mamma hämta upp linnea och wilma har jag för mig. 
Jag och Estelle hoppa in i poolen och badade ett litet tag innan det var dags och gå upp eftersom Estelle skulle till ett stall med wilma som skulle hämta upp henne. Då fick jag gå hem. 
 
Haha, det var väl hela dagen typ... Tvungen å uppdatera lite här :)
Puss :*
 
 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?