Caviar nails

2013



HAHA, gjorde dom nyss.. Har aldrig gjort sånna förut så jag venne om dom blev så lyckade men ajja. Ni får bild på dom iallafall :)



I'm a Teenager:D

2013



Yeeaahh!!<3
Förresten, i det förra inlägget nämnde jag att det var en ny design på gång.. Tror ändå inte det blir en eftersom jag gjorde den och vart missnöjd. Hahah men ajja :P
 
Jag vet att det är mkt gamla bilder men har inga nya bra.. -.- Hahah, men ska försöka upd med nya bilder ;)
puss


Ny design på gång, happy birthday

2013



Håller just nu på med en ny design. Vet inte när den släpps här men så fort jag är klar. Kan ta ett tag men ajja ni får stå ut! :)
Imorrn äre min födelsedaaag<3 Jippiieeee<3 Elr nu rättare sagt, klockan har precis passerat 00 så jag fyller år nu! 24 juni. IM A TEENAGER! 13 nu för er som inte vet :)
Hörs , puuss
 


Glaaoo midsommar

2013



Spenderade gårdagen i sängen. Sjuk. Mår inte bra, förkyld, feber, hostar och fryser.. FAAN ASSÅÅ! Fyller år om 2 dagar men jag hoppas att jag blir frisk innan dä. Så där har ni orsaken till varför jag inte bloggade igår.. 
Orkar inte skriva just nu, är fett trött.. Försöker blogga mer under dagen. Om jag orkar och har nått att skriva om. 
 
 
 


Morninggg

2013



Börjar dagen med gossip girl. Fett bra serie:) Fast tycker ändå pretty little liars är bättre :P
Bloggar mer under dagen :*



Untitled Video

2013



Att hoppa studsmatta är kul:D



PlayStation 3 spel

2013



Du? Ja just Du! Har Playstation 3? Om du har det kommentera gärna ett bra spel❤ behöver lite spel här asså.. Vill helst inte ha blodiga spel.. Jag gillar Bilspel och sånt. Sportspel är också kul. 
KOMMENTERA GÄÄÄRNA❤
 
 
 
 
 


Pixelera i Gimp

2013



 
Haha, följ gärna på videofy :* Har inte gjort så många videos men det kommer :)


Stulen mobil på mc..

2013



Va på ikano med Estelle, Wilma och Linnea. Började väl med att jag och Estelle åkte och kolla på hööks. Alla skulle mötas där. Sen visade det sig att wilma och linnea tog en buss som åkte senare.. Så vi fick vänta på hööks i typ en och en halv timme innan dom kom.. Estelle köpte ny grimma och Wilma som tillslut kom köpte schabrak och benlindor och paddar. Jag och Linnea köpte inget. 
Sen efter hööks så gick vi väl bara runt på affärer på ikano tills vi tröttna och sånt. 
Aa, vi kände att vi va hungriga så vi gick till McDonald's å käka lite mat. När vi va påväg ut så märkte Linnea att hennes mobil var borta.. Vi gick tillbaka till vårt bord och letade och letade men den var borta. Jag ringde till hennes mobil men den var avstängd.. Alltså så hade antagligen någon tagit den och stängt av den. Personalen hade inte sett den och vi frågade alla som satt på mc om dom hade sätt någon gå förbi fårt bord och typ tagit nåt eller något liknande, alla sa nej... Personalen grävde i soporna men den var inte där. Helt borta va den.! Vi försökte med Hitta min iphone men det gick inte för att den var ju avstängd. Hon ringde sin mamma och hennes mamma ska / har polisanmält. Shittt whatadraamaa.
 
Efter det var ju såklart linnea ledsen och klockan var mycket. Så vi bestämde oss för att typ köpa en milkshake och sätta oss på nån gräsplutt vid vägen. Estelles mamma kom och hämta upp mig och estelle samtidigt som Linneas mamma hämta upp linnea och wilma har jag för mig. 
Jag och Estelle hoppa in i poolen och badade ett litet tag innan det var dags och gå upp eftersom Estelle skulle till ett stall med wilma som skulle hämta upp henne. Då fick jag gå hem. 
 
Haha, det var väl hela dagen typ... Tvungen å uppdatera lite här :)
Puss :*
 
 


Ändrade planer

2013



Haha, jag skrev ju idag att jag skulle hem till Estelle och bada men massa kompisar men det blir nog inte så. Vi åker istället till ikano och går runt på affärer. Hahah, kanske badar när vi kommer tillbaka men aja.
Jag ska försöka uppdatera oftare nu men kommer inte på nåt å skriva.. Aja, ska försöka iallafall❤
Hörs imorn, puss



Sjuukt trött..

2013



Aa, är verkligen astrött. Har varit det hela dan. La mig vid typ 2 inatt så förstår ju ändå att jag är trött.. Ligger här i mormors soffa och lyssnar på massa musik. Slappt.
Imorn drar jag till Estelle och badar lite i deras bassäng. Får se vilka som kommer mer men det blir nog inte så jättemånga.
Puss :**
Bilder från igår på studsmattan:



Nya converse !! :D

2013





Sommarlooooov

2013



Japp, nu är det sommarlov. Kan knappt fatta det
Tänkte skriva ett längre inlägg nu men orkar inte, gör det imorn elr nåt. :* jag vet, jag vet. Har inte uppdaterat på hela dagen men har varit med kompisar hela dagen❤ hörs imorn



Instagram

2013



Följ på instagram NUUUU @vanjjam1
Följ följ följ!<3



Så sant, så sant

2013





Sista skoldagen på mellanstadiet..

2013



Idag va det allra sista skoldagen i sexan, på mellanstadiet. Sista gången vi satt i klassrummet som en klass. Sista gången vi satt i det klassrummet överhuvudtaget. Sista gången vi satte upp stolarna för dagen. Sista gången vi satt vid våra bänkar. Sista gången vi hade rast tillsammans. Sista gången. Kan räkna upp 1000 saker.. Känns så sjukt sorligt att vi splittras nu. Imorgon är det skolavslutning och ja, det kommer bli allra allra sista gången vi ses i helklass. ALLRA SISTA GÅNGEN! Jag älskar min klass så jag kommer tycka det är assorligt.. Kan inte ens tänka mig hur det kommer va imorn, jag kommer iallafall inte va så glad.. Bad Anette (min lärare) lägga in massor med bilder från när vi gick i 4an till dom sista dagarna i år. Har lagt över dom på min dator nu. Dom finns där. Vi är bäst! Klass 6a år 2013. Älskar er❤



Sov gott

2013



Dags å sova lite nu troja. Måste ju ha lite sömn.
Sista skoldagen imorn! Sen äre skolavslutning. Jag ska inte va med å sjunga dock.. Orkar inte ställa upp i kören. Tycker inte om å sjunga framför människor.. Men ajja, efter avslutningen antar jag väl att det kommer bli fika på stan med kompisar eller nåt. :) Brukar ju va det varje sommar. Efter det är det väl bara å säga hejdå.. :( tycker ändå alltid det är sorligt med sommarlov.. Folk reser ju iväg, länge, ibland för länge. Vissa är borta hela lovet typ.. Synd, man får vänta en 2månader elr nåt för å träffa dom i skolan. Sen är det ju fett kul att resa iväg om man nu ska det. Själv ska jag till Kroatien och Schweiz. Schteka i soooolen! Efter det ska jag på ridläger med Alexandra. Har inte träffat henne sen typ ett år tillbaka. Saknar henne som fan. Men ajja, sommarlov är både fettkul och asdåligt.
Hörs senare, puss å godnatt.



Pll season 4

2013



Sitter å kollar på säsong 4 av pretty little liars nu. Mumsigt asså<3 bästa serien någonsin



Skolavslutning snart

2013



Dags för högstadiet snart! Längtar så sjuukt fast jag inte hamnade i bästa klassen.. Kommer gå i 7E med några kompisar och massor med nya. :) Har precis valt kläder och sånt men ni får bild på det imorgon om jag kommer ihåg. Men kommer ha ett par jeansshorts och en tröja/linne/jagvetinte. Haha, men ni får bild senare :)
Skolan idag har varit sjuukt slapp. Kollat på Bilar 2 i klassrummet. Barnfilm men fortfarande sjukt bra tycker jag. Imorn blire en till film å kolla på, cyberbully. Har inte sett den men den kan nog va bra! Får se. 
Förresten, måste berätta om boda borg i måndags. Det va så sjuuukt kul! Varit där 3 ggr innan men ändå. Tog 16 stämplar! REKORD! Har för mig att det va 20 banor men kommer inte ihåg! STOLT! Var ju med i bästa laget också! Jag Elin Ella Sebastian och Elliot. SUPER! 
 
Har inte så mycket å skriva nu.. Bloggar senare dååh!<3 Hörs, puss
 
 
 


Välkommen till min nya blogg!

2013



Mitt första inlägg.