Skola imorn

2013



Är sketanärvös. Ny klass, nya klassrum, nya lärare, nya skåp, allt är nytt. Utom skolan då. Går ju kvar på samma skola.
Alla sjuor samlas i matsalen kl 8:15. Vet inte riktigt vad vi ska göra där. Men senare ska vi iallafall ha massa sammarbetsövningar och lära känna varann osv.. Har träffat min klass innan men har inte lärt känna folk så bra än. Kommer gå i 7E. Ae jag kommer dö imorn asså.!!



Otäck flygresa..

2013



Sådärja, hemma från Schweiz! Kommer sakna allt och alla men det känns bra att vara tillbaka i Sverige iallafall. Flygresan var hemsk. Riktigt hemsk! Mellanlandade i Amsterdam. Åkte alltså från Basel - Amsterdam. Har ALDRIG varit med om en så jobbig flygresa... Rätt kort resa där emellan men usch asså! Planet tappade kontakten med typ kontrolltornet eller nåt och flygvärdinnorna var fulla i panik. Aa när man ser flygvärdinnorna vara rädda ja då vet man att det är nåt som är fel. FYFAN! Medan piloten pratade om hur allt stod till så var det samtidigt riktigt mycket turbulenser. Planet skakade som om vingarna skulle falla av. Passagerarna var också rädda. Jag som är lite flygrädd satt som förstenad och kallsvettades och skakade av skräck.. Hemskt var det!
Ajja, nu sitter jag hemma i soffan, Levandes och spelar på mobilen och sånt. Orkar inte blogga mer idag, ses imorn. :*

Nymålade naglar:)



Köpt lite saker på Zara

2013



Tja tja! Varit inne på Zara idag. Köpte några tröjor och lite sånt. :) Tog lite bilder. Observera att jag hade bråttom när jag tog bilderna så dom kanske inte är världens finaste men det duger...
 
Först en svart tröja med typ "fladdermusvingar". Supersnygg. Kostade 29,90 CHF. Alltså ca 210 kronor. :)
 
 
Sen har vi en vit tröja, lite kortare där fram och bredare. Everyday is a new beginning. Den kostade 25,90 CHF, alltså ca 182 kronor. 
 
 
Ännu en tröja med en bild på. Hahah, bilden ser lite konstig ut men jag gillade den ändå.. Things I want to remember. Everyday is a gift. Tröjan kostade 35,90 CHF, alltså ca 252 kronor. 
 
 
Sist men inte minst ett par mörkblåa thights. Supersnygga, helt förälskad i dom! Kostade 39,90 CHF, alltså ca 280 kronor. :)
 
Det var väl allt jag köpte på Zara. Älskar verkligen affären!<3 Vad tycker ni om kläderna? :*
 


Mobilblogg..

2013



Har inte bloggat så mkt här i Schweiz men det beror på att min datorladdare passar inte in i eluttagen här.. Haha, min är för stor. Fast min kusin har en likadan laddare och så och när jag får låna den kan jag blogga med massa bilder och sånt men han är jätteupptagen med skolan och skriver en låååång uppsats dag och natt. Så jag låter honom ha den just nu.
Bloggar från mobilen nu lite då och då istället. :) puss



Softar

2013



Har det verkligen sjukt bra här i Schweiz! Vädret är varmt, fast det regnar just nu.. :P
Har typ inget att skriva just nu. Ligger i soffan och har det jättebra :) Puss



Åskvädret på natten

2013



Första natten här i schweiz va ett helvete! Vaknade runt 2 på natten av att det blixtra och dundra. Det va inga vanliga små blixtrar, de va enorma och ljusstarka. Och dundret var så högt så man fick ont i öronen.! Hahah, påminnde mig om nån skräckfilm.. I det rummet vi sover har fönster på "ovanliga" ställen.. Ett uppe i taket ovanför sängen och ett neråtvinklat direkt emot sängen.. Sen var det ju fler förster som satt normalt och så.. 
Är själv rätt rädd för åska, vet inte riktigt varför eftersom jag vet att jag är trygg inomhus. 
Det kändes som om åskan blev värre och värre hela tiden så jag sprang tvärs över rummet och satte mig i trappan helt skakig och livrädd. Det kändes ju lite bättre ändå och sitta där eftersom jag inte hade något fönster mitt framför mig precis, hade ett lite längre ner i trappan men det var inte vinklat direkt emot mig. 
Där satt jag i trappan tills jag vart kissnödig.. Gick ner förbi fönstret medan jag halvblundade. Försökte gå så snabbt som möjligt men inte springandes eftersom jag då skulle väckt dom andra....om dom ens sov.... Kom in på toan och märkte att det hade ett fönster också.. Fan tänkte jag. Fick skynda mig. precis när jag tvättat händerna så kom det en blixt med dundret direkt efter sig. Sprang hela vägen tillbaka till trappan blixtsnabbt.. Herrejösses! Där satt jag i trappan typ en halvtimme till. Livrädd. Tillslut hörde jag att åskan började lungna ner sig lite grann...,, och lite till..,, och lite till.. Vågade då gå upp för trappan in i rummet och rycka ifrån mig telefonen. Huuh! Tänkte ta datorn men den låg vid sängen under ett fönster så jag vågade inte ta mig dit. Hah. Där i trappan satt jag med telefonen ett tag, vet inte hur länge men kollade fb, instagra, läste bloggar och sånt för att få mig på andra tankar. Tillslut var väl åskan nästan borta. Det blixtrade fortfarande lite då och då men dundret var väldigt långt bort. Då gick jag faktiskt in i rummet och satte mig i soffan, tryckte in hörlurarna i öronen och lyssnade på lite musik. Blev trött av musiken efter ett tag och gick till sängen och la mig ner och försökte sova... 
 
Just nu gör jag typ ingenting. Sitter i soffan, softar, chattar med folk, Har det bra. :)
Fönstret som lutar direkt emot sängen
 
Någon bra bild på fönstret i taket fick jag inte riktigt. Men ajja.. :)
Puss :*


Vill ha på hööks!

2013



Åh, kollade just runt lite på hööks å ja, jag hittade så sjukt många snygga saker! 
Åh, kolla chapsen asså! LÄNK Finns i både svart och brunt. Själv tycker jag om dom bruna. :) VILL HA
Vill ha dessa ridstrumpor också. Kostar 149 spänn.. Ajja men dom var ju SUPERSNYGGA! Finns i gråbrun färg också men tycker mer om dessa. LÄNK
 
Sist men inte minst dessa typ beiga ridbyxor. Fettsnygga! LÄNK Från CRW. Kostar 499, helskodda. 
 
För mer info om alla saker klicka på länkarna. Vad tycker ni om sakerna? Sjukt snygga va?! ;) Det var bara några saker jag hittade på hööks. Hittade också lite saker på sharpman men orkar inte lägga upp just nu.. 
Puss
 
 
 
 
 


Schweiz

2013



Godmorgon bloggen!
Idag är det måndagen den 5:e augusti. Jag har haft riktigt dålig update här de senaste veckorna. Och tyvärr är det nog inte slut på det än.. Imorn åker jag till Schweiz och kommer stanna där i en vecka. Där tror jag iaf att jag inte kommer ha så mycket tid till bloggen så ni får vara berädda på det. 
Ska åka dit med mamma till typ mammas kompis eller nåt och va där , shoppa och massa skoj. :) Haha, hoppas dom iallafall har wifi. Ska ta med mig datorn och så. Håll tummarna!
Och ja, det blir nog inte så mycket sömn inatt.. Måste gå upp vid typ halv fyra på morgonen.. Kommer dö. Är ingen direkt morgonmänniska. Kommer va på så dåligt humör hela dagen.. -.- Usch ja. Vet inte vilken tid vi är framme i Schweiz men någon gång på dagen iaf. Ska byta plan i Amsterdam, så det blir en lite längre resa. Är dessutom lite flygrädd. Man är ju så jäkla högt upp i luften. Tänk om man kraschar! Ajja, det går nog säkert bra.......hoppas jag.......
 
Gammal bild ovan..
 
 


Ny design!

2013



VAD TYCKS? Är själv rätt nöjd! :* 
 
 


Ridläger

2013



Tjoo, har inte bloggar på en HEL vecka nu. Har rätt dåligt samvete för det men har varit på ridläger och haft så sjuukt lite tid över.. Men har haft det jättekul! Hade en häst som hette Lycta. Jäkla söt asså! :) Vi har gjort allt möjligt. Badat, ridit, ätit, lärt oss MASSOR och träffat många nya kompisar. Grät typ hela vägen hem från lägret. Är så sorligt när man packar ihop sakerna man haft med sig och ser hela rummet tomt med folk som bär väskor i trappan. Man måste säga hejdå, fn vad jag hatar sånt! Känns som jag aldrig gommer träffa dom igen. Men det får vi hoppas inte är sant. Har snackat om att vi ska ha nån återträff snart igen, och ja jag hoppas som f*n att vi ska ha det. Tjejerna är fantastiska!<3 
 
Just nu sitter jag och kollar runt lite på nätet, facebook, bloggar, youtube och sånt.. Är så sjukt trött efter allt. Fick gå upp vid sju varje morgon så är rätt hängig. Kommer sova till typ 12 imorn,. Puss
Min bebii